Het laatste oordeel   |  Hans Memling   |  Kunstdruk op (plexi) glas

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: ca. 170 x 235 cm

Vanaf: € 106.00

Levertijd: 9 werkdagen

Reakties van klanten

"... what you see is what you get! Uit ervaring weten wij dat dat lang niet altijd het geval is met dit soort behang. Nogmaals bedankt!"

  - Andy, 2017 -

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, 2017 -

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Het laatste oordeel | Hans Memling | Kunstdruk op (plexi) glas

Kies een uitvoering

30 x 40 cm
€ 106.00
Nu gratis verzending!
  
50 x 70 cm
€ 188.00
Nu gratis verzending!
  
60 x 80 cm
€ 263.00
Nu gratis verzending!
  
70 x 100 cm
€ 342.00
Nu gratis verzending!
  
80 x 110 cm
€ 393.00
Nu gratis verzending!
  

 

Het laatste oordeel, door Hans Memling

In het Nationaal Museum in Gdansk is dit werk van Memling te zien. Het is deel van een drieluik. Afgebeeld is het midden deel. Het drieluik beeld het boek Openbaring van Johannes uit. De zielen worden door aartsengel Michael aan de voeten van Christus gewogen. Rechts van dit paneel bevindt zich de (donkere) hel en het paneel links hiervan is de hemel.

Origineel was het werk (in opdracht van de familie De'Medici gemaakt) bedoeld om vanuit Brugge naar ItaliŽ verscheept te worden. Echter door kaping van het schip is het daar nooit beland. Het kwam onbedoeld in Gdansk terecht.


Kunstdruk op (plexi) glas

Het kunstwerk wordt speciaal voor u in spiegelbeeld op de achterzijde van een dikke (4 mm) plexiglas plaat gedrukt en afgewerkt. Deze plaat is speciaal UV bestendig, dus vergeelt niet. Aan de achterzijde wordt de plaat voorzien van een (aan de voorzijde onzichtbaar) ophangsysteem en kan dus zo aan de muur gehangen worden!
Plexiglas is 17 keer sterker dan glas daarbij ook nog eens 2,5 keer lichter dan glas. Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel zal er rekening gehouden moeten worden dat het materiaal krasgevoelig is en gereinigd moet worden met een zachte microvezeldoek en een lauw sopje of speciaal reinigingsmiddel voor plexiglas (geen agressieve cleaners).Deze uitvoering geeft elk kunstwerk een moderne hoogglans uitstraling. De perfecte oplossing om de klassiekers van Vlaamse Meesterwerken te integreren in een modern interieur.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.