Aanbidding der herders (Portinari triptiek, midden)   |  Hugo van der Goes   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: ca. 253 x 304 cm

Vanaf: € 153.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Ik wil jullie nog even bedanken voor de nette levering van mijn mooie davidsz de heem canvas. Hij is boven verwachting ! Mooie kwaliteit, bedankt hier voor."

  - Celeste, 2016 -

"Heb het bestelde doek donderdag ontvangen! Het ziet er mooi uit!"

  - Jos, 2017 -

"Heel mooi! Ik kan niet wachten.. :)"

  - Cynthia, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Aanbidding der herders (Portinari triptiek, midden) | Hugo van der Goes | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

90 x 110 cm
€ 153.00
Nu gratis verzending!
  
100 x 120 cm
€ 167.00
Nu gratis verzending!
  

 

Aanbidding der herders (Portinari triptiek, midden), door Hugo van der Goes

Dit is een van de meest bekende schilderijen van de Vlaamse Primitieven . Het is in ca. 1476 geschilderd en te zien in de Galleria degli Uffizi, in Florence. Dit betreft het middendeel van een altaarstuk welke op een paneel is geschilderd. Het stuk ontleent zijn naam aan de opdrachtgever, Tommaso Portinari, een rijke Italiaanse koopman die de familie De Medici vertegenwoordigde in Brugge.

Op dit middelste deel wordt de aanbidding van het kind Jezus door de herders afgebeeld. Op de twee zijpanelen van het altaarstuk staat de familie van de schenker zelf (Portinari) afgebeeld.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het Vlaamse meesterwerk van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje Materiaal.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.