Bloemen in een Vaas   |  Jan Brueghel de Oude   |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 76 x 101 cm

Vanaf: € 104.00

Levertijd: 5 werkdagen

Reakties van klanten

"Fantastisch voorstel, ik ben er erg blij mee."

  - Daniel, 2017 -

"Wij zijn zo tevreden over de Nachtwacht die deze week geleverd is, dat we zojuist ook het Melkmeisje hebben besteld"

  - Gert-Jan, 2017 -

"Echt een wauw effect in onze woonkamer! Bijgaand de sfeerfoto. Super bedankt voor de goede en snelle service."

  - Nathalie, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Bloemen in een Vaas | Jan Brueghel de Oude | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Kies een uitvoering

60 x 80 cm
€ 104.00
Nu gratis verzending!
  
70 x 90 cm
€ 112.00
Nu gratis verzending!
  
80 x 110 cm
€ 153.00
Nu gratis verzending!
  
90 x 120 cm
€ 167.00
Nu gratis verzending!
  
110 x 140 cm
€ 189.00
Nu gratis verzending!
  
120 x 160 cm
€ 234.00
Nu gratis verzending!
  

 

Bloemen in een Vaas, door Jan Brueghel de Oude

Dit schilderij is een van de topstukken uit het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten te Antwerpen. Jan Brueghel de Oude doet zijn bijnaam eer aan: "Fluwelen Brueghel". Het werk is met zoveel kunde en detail geschilderd dat het een van Vlaanderens meest geliefde bloemstillevens is. Het was tijdens de Barok gebruikelijk een zeer brede selectie van bloemen te verwerken in de stillevens. Dit boeket kon in werkeleijkheid nooit bestaan, immers de bloeitijden van de diverse bloemen zijn eigenlijk verschillend. Maar dit werd in die tijd veel door schilders gedaan. O.a. zijn te zien: een witte lelietak rechts, keizerskroon (de oranje bloem links), vergeet-mij-nietjes, anjers, irissen, korenbloemen, pioenrozen en tulpen.

De hogere echelons konden zich een dergelijk werk in opdracht soms veroorloven, dus het mocht zeer uitbundig zijn. Dit ter ondersteuning van de status van de opdrachtgever. Jan Brueghel schilderde vele van deze zogeheten pronkstukken en was onbetwist de beste in zijn genre.


Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Het doek heeft een zeer fijne, nauwelijks zichtbare, structuur waardoor het ook zeer weinig glanst. De fijne details van werk komen daardoor optimaal tot hun recht. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. Het spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het canvasdoek voor u op bestelling gemaakt waarbij ook de zijkant bedrukt wordt waardoor er geen harde overgang tussen voor- en zijkant te zien is. U kunt deze daarom zo aan de wand kunt hangen. Het Vlaamse meesterwerk van uw keuze wordt voor u in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams materiaal.

TIP: Nog eenvoudiger uw canvasdoek ophangen? Bestel direct het ophangsetje mee, deze sets vindt u onder het kopje Materiaal.


 

Maten en verhoudingen

De bestelmaten worden bij Vlaamse Meesterwerken altijd als 'kleinste maat x grootste maat' weergegeven. Dit kan zowel 'breedte x hoogte' als 'hoogte x breedte' zijn, afhankelijk van het kunstwerk. U kunt er vanuit gaan dat schilderijen die origineel een staand ('portrait') formaat hebben door ons ook als staand formaat voor u geproduceerd worden. Liggende ('landscape') formaten worden ook altijd liggend gemaakt.

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.