Robert Campin - meester van Flemalle

Robert Campin - meester van Flemalle

Robert Campin, geboren in 1378, stond ook bekend als de Meester van Flémalle. Zijn werk werd in zijn eigen tijd al zeer gewaardeerd waardoor hij een veelgevraagd kunstenaar was en er een goed leven van kon leiden. Hij leidde ook andere schilders op zijn atelier, zoals Jacques Daret en ook Rogier van der Weyden. Veel schilderijen worden aan hem toegeschreven zonder exact te kunnen zeggen wie de daadwerkelijke schilder was. De schilder Campin was synoniem voor het werk dat door zijn atelier vervaardigd werd.

Reakties van klanten

"Het is prachtig geworden en het sluit mooi aan op ons interieur. Zijn vooral blij met het feit dat de kleuren in het echt overeenkomen met de kleuren op de website."

  - Andy, 2017 -

"We zijn super tevreden over het resultaat!"

  - Siebren, 2015 -

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.