Hans Memling

Hans Memling

Van Memling, die oorspronkelijk uit Duitsland kwam zijn veel werken bewaard gebleven. Hij werkte vanaf 1450 in Brugge. Vele altaarstukken maar ook bijzonder fraaie portretten. Hij was een van de vooraanstaande schilders van de periode van de Vlaamse Primitieven. Hij was ook be´nvloed door zijn tijdgenoten Van der Weyden en Van Eyck. Zijn werk werd in Brugge vooral aangekocht door Spanjaarden en Italianen die voor de handel in Brugge waren.

Reakties van klanten

"We hebben het in goede staat ontvangen en het staat schitterend in ons nieuwe huis. We zijn er erg blij mee!"

  - Ruud, 2017 -

"We zijn allemaal erg blij met het resultaat. Het fotobehang was van een erg goede kwaliteit en liet zich perfect aanbrengen!"

  - Bianca, 2017 -

"Bedankt voor de snelle service ... canvas print is perfect mooi!"

  - Thera, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.