Boerenleven en platteland

Reakties van klanten

"Echt een wauw effect in onze woonkamer! Bijgaand de sfeerfoto. Super bedankt voor de goede en snelle service."

  - Nathalie, 2017 -

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, 2017 -

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken met onderwerp 'Boerenleven en platteland'

Het boerenleven is vaak een inspiratiebron geweest voor kunstenaars. Wellicht dat men in de hogere kringen van de kunsten toch vaak zocht naar de werkelijkheid en alledaagsheid van het boeren bestaan. Werken op het land, ploegen, feesten. Niet voor niets kreeg Pieter Bruegel de Oude de bijnaam boeren breugel. Maar ook (post) impressionisten als Vincent van Gogh, Jenny Montigny en Emile Claus vonden veel inspiratie bij het boeren leven.


De onderstaande schilderijen met onderwerp 'Boerenleven en platteland' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 96.00

 

Vanaf  € 107.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 28.50