Altaarstuk

Reakties van klanten

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, 2017 -

"Bedankt voor de goeie service."

  - Yvonne, 2017 -

"Bedankt voor de zeer snelle levering."

  - Antoon, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Altaarstuk

In de tijd van de Vlaamse Primitieven werd veelal het altaar voorzien van kunstuitingen. Vaak een aantal kleinere panelen (een zogeheten polyptych) die samen een groter geheel of verhaal vormden. Vanzelfsprekend werden bijbelse taferelen en/of figuren geschilderd. Ook in latere perioden werden altaarstukken gemaakt. Zo zijn de barokke werken van Rubens ook zeer bekend.


De onderstaande schilderijen van het genre Altaarstuk kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 98.00

 

Vanaf  € 91.00

 

Vanaf  € 102.00

 

Vanaf  € 121.00

 

Vanaf  € 102.00

 

Vanaf  € 28.50