Vlaamse Primitieven

Reakties van klanten

"Echt een wauw effect in onze woonkamer! Bijgaand de sfeerfoto. Super bedankt voor de goede en snelle service."

  - Nathalie, 2017 -

"Heb het bestelde doek donderdag ontvangen! Het ziet er mooi uit!"

  - Jos, 2017 -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken met thema 'Vlaamse Primitieven'

Het begrip Vlaamse Primitieven is eigenlijk pas veel later in gebruik geraakt. De periode met o.a. de schilders Jan van Eyck, Dirk Bouts en Memling legde de fundering onder de opkomst van de kunst van de latere Gouden Eeuw in (noordelijk) Nederland. In het werk van de Vlaamse Primitieven kunnen vaak elementen uit de late middeleeuwen herkend worden. Het kenmerkt ook de overgang naar de renaissance.


De onderstaande schilderijen met thema 'Vlaamse Primitieven' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 71.00

 

 

Vanaf  € 82.00

 

Vanaf  € 71.00

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 76.00