Noordelijke renaissance

Reakties van klanten

"Gisteren is het doek opgehangen. Het ging vrij eenvoudig en ik ben er erg tevreden over."

  - Ria, 2017 -

"Hij is in zeer goede orde gearriveerd. Ik ben blij met de goede service."

  - Anniek, 2017 -

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken met thema 'Noordelijke renaissance'

De (noordelijke) Renaissance was een periode van grote bloei voor de Vlaamse kunst. Gebaseerd op Italiaanse invloeden in combinatie met vroeg Nederlandse schildertradities. Met name rond Antwerpen bevonden zich veel schilders in deze periode. Schilders als Pieter Bruegel De Oude zijn kenmerkend voor deze periode. Hij maakte veelal allegorieŽn en Bijbelse taferelen.


De onderstaande schilderijen met thema 'Noordelijke renaissance' kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

Vanaf  € 76.00

 

Vanaf  € 81.00

 

Vanaf  € 81.00

 

 

Vanaf  € 106.00

 

Vanaf  € 122.00

 

Vanaf  € 78.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 82.00