Een paar boeren in het veld | Jenny Montigny

 

Een paar boeren in het veld

Dit olieverfschilderij is in typisch luministische frisheid tot stand gekomen. Zoals vaker was het boerenleven een dankbaar onderwerp voor Jenny Montigny, een voorliefde die ze deelde met haar grote voorbeeld en leermeester Emile Claus.

Reakties van klanten

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, 2017 -

"Wij zijn erg tevreden"

  - Iris, 2016 -

"Hij zit erop!! Heel mooi, eyecatcher in huis!"

  - Petra, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €94.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €103.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €126.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Jenny Montigny

Jenny Montigny was de dochter van een Gentse hoogleraar en jurist. Nadat ze in 1893 onder de indruk raakte van de werken van Emile Claus (o.a. de ijsvogels) is ze bij hem in de leer gegaan. Nadat ze in Parijs naam had gemaakt vestigde ze zich in Deurle. Ze exposeerde o.a. in Brussel, Antwerpen en Gent en was actief in kunstvereniging "Vie et Lumiere". Sterk was ze in het integreren van bloemen in haar landschapscomposities. Door haar meer fotografische en soms vrouwelijke benadering, waarbij eenheid en sfeer de boventoon voert onderscheidde ze zich van haar leermeester.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.