De asters | Emile Claus

 

De asters

Een schitterende combinatie van bloemen en een landschap met boerenhoeve. Emile Claus schilderde het 1906 en is te zien in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van BelgiŽ (Brussel).

Reakties van klanten

"... dit is helemaal prima, dank je wel voor je geduld."

  - Jacqueline en Martin, 2017 -

"Hij hangt prachtig!"

  - Esther, 2017 -

"Schilderij in een slaapkamer, is mooi geworden!"

  - Esther, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Vanaf  €91.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €114.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €126.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €399.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Vanaf  €470.00
Nu gratis verzending op veel producten

 

Over Emile Claus

Emile Claus was de belangrijkste impressionist van BelgiŽ. Hij was sterk beÔnvloed door o.a. Monet. Zijn bijnaam was de zonneschilder. Mede door zijn eigen interpretatie van het impressionisme, het luminisme. Zijn leerlinge (en geliefde) Jenny Montigny was ook een zeer kundig schilder, zeker nadat ze bij hem les had gehad. Zijn leerlinge heeft hij ook dikwijls geschilderd. Daarnaast zijn zijn meest bekende werken wel "De Bietenoogst" en "De IJsvogels".

Hij was in Antwerpen gevestigd en werkte veelal aan de oevers van de Leie.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.