Hemelvaart van Maria | Peter Paul Rubens

 

Hemelvaart van Maria

Dit schilderij van Rubens als studie voor een altaarstuk voor de Onze Lieve Vrouwekathedraal in Antwerpen. Omdat het een studie betreft waarmee Rubens zijn opdrachtgevers probeerde te overtuigen is het vlotter van opzet (met grotere penseelstreken) dan zijn meer uitgewerkte, grotere schilderijen. Maria wordt in het schilderij door engelen begeleid en gekroond. Voluit heet het werk "Modello voor de hemelvaart van Maria".

Door de gedetaileerde opname kan dit werk ook op zeer groot formaat gemaakt worden.

Reakties van klanten

"Heel hartelijk dank voor het meedenken en ontwerpen van het behang."

  - Be interiordesign, 2017 -

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, 2017 -

"Ik heb het behang in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldige service!! Ik kan niet wachten tot mijn huisje klaar is en het op de muur zit!"

  - Laura, 2016 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Maak een keuze uit één de volgende materialen / uitvoeringen:

 

Over Peter Paul Rubens

Rubens wordt gerekend tot de Antwerpse school. Zijn barokke werk is duidelijk geÔnspireerd op Caravaggio. Tijdens zijn vele omzwervingen kwam hij in Keulen, Antwerpen, Rome, VenetiŽ, Florence en Spanje. De karakteristieke Rubens vrouw met brede heupen en de brede mannen waren kenmerkend in zijn vaak triomfalistische werken. Rubens kwam uit een gegoede familie.

 

Keuze hulp

Vlaamse Meesterwerken worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen in vele materialen gemaakt worden. Dat maakt kiezen soms lastig. Heeft u een vraag over de materialen en de eigenschappen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een andere uitsnede, een ander materiaal of een speciale afmeting van een kunstwerk nodig? Geen probleem! Vlaamse Meesterwerken denkt graag met u mee.