NIEUWS

Hoera, al 10 jaar kwaliteit! [06-01-2022]

Met veel plezier zijn we meer dan 10 jaar geleden gestart met het brengen van kunst op groot formaat in huis. Een destijds uniek idee dat inmiddels veel fans heeft gekregen. En nog steeds zijn we als initiator onderscheidend door het echte maatwerk, productkwaliteit en de klantvriendelijkheid. Met grote regelmaat krijgen we blije berichten en trotse foto’s binnen van onze klanten. Daar doen we het voor. We brengen kunst thuis bij particulieren, in kantoren, op scholen en in hotels. Dat we in 10 jaar flink zijn uitgebreid in onze materialen en met behoud van onze kernwaarden nog steeds dicht bij onze klanten staan, daar zijn we dus best een beetje trots op. We proosten dan ook op de toekomst en de kunst!

Art Wallpaper: snellere levering, dikker materiaal en bredere banen! [06-01-2022]

Vanaf vandaag leveren we ons ArtWalltex nu nog sneller. De levertijd is met 2 dagen verkort tot slechts 5 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp. En door gebruik van nog mooier (en dikker) materiaal leveren we nu ook bredere banen van 70 cm breed. Kortom, uw bestelling arriveert sneller en uw resultaat wordt nog beter!

Miniaturen [07-02-2017]

Onze website is door de jaren heen vooral bekend geworden vanwege het maatwerk van kunstwerken op groot tot zeer groot formaat. Maar vanaf nu is daar een speciale uitvoering bijgekomen: Miniatuur kunst op hout. De kunstwerken worden direct gedrukt op een 4 cm dikke berkenplex blok. Ze worden geleverd in 10 x 15 of 15 x 15 cm en zijn zeer geschikt om een eigen kunstcollectie aan te leggen. Niet om op te hangen, maar om zo maar ergens inde ruimte neer te zetten. U vindt de miniaturen op hout [hier].

Ophangsets [18-04-2014]

Vanaf nu zijn er speciale ophangsets beschikbaar voor het eenvoudig ophangen van uw Vlaamse meesterwerk op canvas.

Nieuw in het assortiment [11-01-2013]

Speciaal voor grotere bestellingen hebben we in het assortiment een aantal lijsten opgenomen. Deze baklijsten zijn geschikt voor de 2 cm dikke ('standaard') canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in zwarte en goud-zwarte uitvoering tegen scherpe prijzen. Minimale bestelgrootte is 10 stuks. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nu ook kunst op behang verkrijgbaar [11-01-2013]

Een selectie van de mooiste Vlaamse Meesterwerken zijn nu ook verkrijgbaar op extra groot formaat: als behang ('art-wallpaper'). Bekijk hier een overzicht van de kunstwerken die als behang verkrijgbaar zijn.