Portret

Reakties van klanten

"Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende service. Wij zijn er ontzettend blij mee!"

  - Gert-Jan, 2017 -

"We hebben het in goede staat ontvangen en het staat schitterend in ons nieuwe huis. We zijn er erg blij mee!"

  - Ruud, 2017 -

"Bedankt voor de prettige afhandeling."

  - Manita, 2017 -

excellentexcellentexcellentexcellentexcellent

Uw museumstuk in huis

 

Vlaamse Meesterwerken is een ode aan de Belgische schilderkunst uit de tijd van de Vlaamse Primitieven tot ver daarna. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken van de oude meesters die ook wereldwijd gewaardeerd worden. Onze canvasdoeken en Art-wall behang liggen niet in de winkel, maar worden alleen via onze site verkocht. Ze lenen zich zeer goed om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur. Maar ook direct inlijsten behoort tot de mogelijkheden. En met ons naadloos behang tovert u een hele wand om in een kunstwerk van formaat.

Kunstwerken van het genre Portret

De gegoede burgers lieten zich al vroeg vereeuwigen. Portretten hadden eerst vaak een barokke, Italiaanse inslag waarbij het prestige voorop ging. Niet zelden in combinatie met religieuze verwijzingen. Bijvoorbeeld schilderde Rogier van der Weyden vele portretten die in de huidige ogen ook een zekere mystiek over zich hebben. Maar later werden ook portretten geschilderd uit louter esthetische overwegingen van de kunstenaars. Hierin staat de uiting zelf of het onderzoek naar de techniek meer centraal dan de geportretteerde (o.a. Van Gogh).


De onderstaande schilderijen van het genre Portret kunt u (uiteraard geheel op maat) bestellen bij Vlaamse Meesterwerken:

 

 

Vanaf  € 101.00

 

Vanaf  € 28.50

 

 

Vanaf  € 126.00

 

Vanaf  € 94.00

 

 

Vanaf  € 91.00

 

Vanaf  € 96.00

 

Vanaf  € 28.50

 

Vanaf  € 96.00